Fargekart

farge

Hvordan velge riktig farge? 

trinn 01 - finn riktig stemming

Tenk på hvilken stemming du ønsker å skape med mikrosement i rommet. Ønsker du deg varme eller kalde nyanser? Skal det være lyst eller mørkt?

tRinn 02 - Bli inspirert

La deg bli inspirert av andre. Søk for bilder og inspirasjon på bruk av mikrosement på Instagram og andre sosiale media.

trinn 03 - ta hensyn til belysning

Tenk på belysning i rommet der mikrosement skal brukes. I ett rom med lite belysning vil mørkere fargenyanser gi dempende effekt.

trinn 04 - Velg struktur og finish

Glansgrad bestemmer hvor mye lys som reflekteres fra overflaten og dermed påvirker sluttresultatet.

Fargekart

60 Farger å velge mellom!

Våre ferdige pakker inneholder de mest kjøpte farger som vi akkomponert basert på vår erfaring. Vi har immidlertid flere farger som kan legges til. Ta gjerne en titt på vår  fargepalett!  Alle farger har informasjon om HEX FARGEKODEN slik du får bedre grunnlag for beslutning.

Struktur og finish

Matt, Blank eller Halvblank

Opplevelsen av en glansgrad kan endre seg etter hvordan belysningen faller i rommet. Husk derfor alltid å tenke på belysningen ved valg glansgrad til mikrosement.

Matt
Mikrosement i matt finish vil gi et mykt, lunt uttrykk og fremheve detaljer i rommet på en elegant og diskré måte. Denne vil også dempe og skjule ujevnheter bedre enn blank finish. Mikrosement i matt vil fremstå lysere enn en blank finish. Matt finish vil gi den klassiske betong utseende på rommet.
Halvblank og blank
Mikrosement i blank fremhever detaljer og får det til å stå ut i rommet. En blank overflate vil avsløre og fremheve ujevnheter, derfor er det best å bruke denne på helt glatte, jevne overflater. Blank overflate brukes generelt der det er mye slitasje og behov for hyppig renhold.

Vi svarer innen 24 timer

Send oss en forespørsel