Personvernregler

Informasjon om Mikrosementbutikken.no behandling av dine personlige data
Mikrosementbutikken.no beskytter personvernet ditt. Dette betyr f.eks. at vi er åpne om hva vi gjør med dine personopplysninger, at vi ikke selger dine personopplysninger til andre selskaper og at vi følger gjeldende regler angående databeskyttelse.

Nedenfor beskriver vi hvordan vi behandler personopplysningene dine, hvilke rettigheter du har, hva du gjør hvis du har spørsmål osv. Du kan klikke på detaljert informasjon nedenfor for å lese mer om hva som gjelder for deg som er kunde.

Hvem er ansvarlig for personopplysninger?
Premium Dekor Norway AS, organisasjonsnummer 926 579 312, er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Hvilken type personopplysninger behandler vi om deg?
Den personlige informasjonen vi behandler, avhenger av om du er kunde, se mer i detaljert informasjon nedenfor.

For hvilke formål blir dine personopplysninger behandlet?
Vi behandler dine personopplysninger for forskjellige formål, se mer i detaljert informasjon nedenfor. For deg som er kundeklubbmedlem er det viktig å forstå at mikrosementbutikken.no f.eks. behandler kjøpshistorikken din og søk og brukeratferd på nettstedet vårt for å anbefale andre produkter som vi tror du også kan være interessert i og rette personlige tilbud til deg.

Hvilke rettigheter har du og hvordan gjør du det?
Du har visse rettigheter når det gjelder behandlingen av dine personlige data. Kontakt Mikrosementbutikken.no via vår kundeservice post@mikrosementbutikken.no. Du kan lese mer om rettighetene dine nedenfor.

Rett til innsyn
Du har rett til å motta en bekreftelse på om vi behandler personopplysninger om deg, og i så fall motta viss informasjon om f.eks. hvorfor vi behandler dataene og hvor lenge vi lagrer dem. Du har også rett til å motta en kopi av all personlig informasjon.

Rett til rettelse
Du har rett til å få rettet feil og ufullstendig personlig informasjon om deg selv.

Rett til sletting og begrensning
I noen tilfeller har du rett til å slette dine personlige data, f.eks. hvis det ikke er hjemmel for behandlingen eller vi ikke lenger trenger personopplysningene. Under visse forhold kan du ha rett til å be om at vi begrenser behandlingen vår til lagring av dine data og ikke bruker dem på noen annen måte, f.eks. hvis vi ikke lenger trenger personlig informasjon, men du trenger den for å kunne hevde din rett i retten.

Rett til å protestere
Fordi vi behandler personopplysningene dine for direkte markedsføring, har du rett til å motsette deg det. Vi vil da stoppe direkte markedsføring. Du har også rett til å motsette deg behandling som er basert på en legitim interesse. Under detaljert informasjon nedenfor om kunder, vil du se hva våre legitime interesser er.

Rett til dataportabilitet
Når vi behandler personopplysningene dine for å oppfylle en avtale med deg, eller med støtte fra ditt samtykke, har du rett til såkalt dataportabilitet. Dette betyr at du kan få ut din personlige informasjon i et strukturert og maskinlesbart format som lar deg flytte din personlige informasjon. I motsetning til retten til tilgang er bare slik personlig informasjon som du selv har gitt oss inkludert.

Hva gjør du hvis du har spørsmål og klager?
Hvis du har spørsmål om vår håndtering av dine personopplysninger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på post@mikrosementbutikken.no. Du kan sende spørsmål om dine rettigheter eller andre spørsmål om hvordan vi arbeider med databeskyttelse via e-post. Du har også alltid rett til å sende inn en klage eller rapport om brudd på gjeldende databeskyttelsesregler til Datatilsynet.

Hva skjer hvis vi endrer vår personopplysninger?
Hvis vi f.eks. skulle begynne å behandle dine personopplysninger for nye formål, samle inn mer data eller dele dataene dine med nye selskaper, vil du motta informasjon om dette fra oss. Den siste versjonen av informasjonen blir alltid publisert på post@mikrosementbutikken.no.


Hvilken type personopplysninger behandler vi om deg?
Informasjonen vi behandler om deg er navn, adresse, e-postadresse, kjønn, fødselsdato, mobilnummer, kjøpshistorikk, kundesegmenter, produktvalg, søk og brukeratferd på nettstedet vårt, kundenummer, ordrenummer, IP-adresse og din kommunikasjon med oss.

For hvilke formål blir dine personopplysninger behandlet?
Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger?

Vi bruker din personlige informasjon til å håndtere kjøpet ditt på nettstedet vårt, dette inkluderer behandling av dine bestillinger, retur og klager.
Vi bruker din personlige informasjon for å sende deg varsler om leveringsstatus eller i tilfelle problemer med levering av varene dine.
Vi bruker din personlige informasjon til å håndtere betalingene dine.
Vi ønsker å tilby forskjellige betalingsalternativer og vil analysere hvilke betalinger tilgjengelige alternativer, betalingshistorikk og kredittsjekk.
Vi bruker din personlige informasjon til å håndtere henvendelser fra deg via vår kundeservice, via e-post, vår chat-funksjon, telefon og sosiale medier.
Vi bruker din personlige informasjon til å håndtere garantisaker og klager angående produkter.

Informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler brukes på mikrosementbutikken.no nettsted. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på den besøkende datamaskin og som kan brukes til å følge med på hva den besøkende gjør på nettstedet.

Det er to hovedtyper av informasjonskapsler: 1) en permanent informasjonskapsel som forblir på den besøkende datamaskin i en viss periode. 2) en økt-informasjonskapsel som midlertidig lagres i datamaskinens minne mens en besøkende er inne på en webside.

Hvordan brukes informasjonskapsler?
Premium Dekor Norway  AS bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedet for den besøkende, f.eks. ved å tilpasse nettstedet til den besøkende ønsker, valg og interesser, for å kunne hjelpe deg med å holde oversikt over hvilke varer du legger i handlekurven din, være i stand til å håndtere kjøpet ditt, sikre at den besøkende har logget på nettstedet og dermed unngå å logge inn på hver nye side han besøker for å kunne tilpasse tjenestene våre slik at du mottar reklame som er relevant for deg og for å kunne oppfylle våre forpliktelser når du kjøper.

Permanente informasjonskapsler brukes blant annet for å lagre dine mulige personlige innstillinger på mikrosementbutikken.no slik at du for eksempel ikke trenger å ta visse valg hver gang du besøker nettstedet og for å tilpasse og gjøre informasjon og markedsføring så relevant som mulig for deg. Sesjonscookies brukes blant annet med det formål å kunne registrere statistikk over bruken av nettstedet.

Ved å godta Premium Dekor Norway AS generelle vilkår og / eller denne personvernpolicyen og bruke mikrosementbutikken.no, godtar du behandlingen av informasjonskapsler som angitt her. Hvis du ikke godtar bruken av informasjonskapsler, kan du slå av informasjonskapsler i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren din til å motta et spørsmål hver gang mikrosementbutikken.no prøver å plassere en informasjonskapsel på datamaskinen din. Nettleseren kan også slette tidligere lagrede informasjonskapsler, se nettleserens hjelpesider for mer informasjon. Videre kan du når som helst slette informasjonskapsler manuelt fra harddisken din.

Merk at hvis du velger å ikke godta informasjonskapsler, vil du ikke kunne gjøre kjøp på nettstedet. Funksjonaliteten kan også være begrenset i andre henseender.

Hvordan sletter jeg informasjonskapsler?
Hvis du ikke lenger vil bruke informasjonskapsler, kan du slå av informasjonskapsler i innstillingene i nettleseren din. Du kan også angi at nettleseren din skal be deg om å godta informasjonskapsler hver gang mikrosementbutikken.no prøver å plassere en informasjonskapsel på datamaskinen din. Du kan også bruke nettleseren din til å slette tidligere lagrede informasjonskapsler.